SPA

Szépségápolás!

A fedélzeten előkészítünk mindent,hogy napsütésben, jó hangulatban, csobogó viz mellet egy profi asszisztens kényeztessen. Kipróbálhatod a különlegesebbnél különlegesebb szépségápolási terméket és kérdezheted szakemberünket, hogy mit hogyan?!
Mellete még vendégül látunk finom tisztító teával vagy egy pohár hideg pezsgővel. A lényeg hogy pihenj és élvezd minden egyes percét a hajóútnak. Páros kezelések lehetségesek. Gyertek barátnői csoporttal és töltsetek egy pihentető napot a fedélzeten.
Ápolás, csacsogás, pihenés, napfény!

Ökó túra

Egészséges táplákozás és életmód!

Keressük azokat az őstermelőket, akik megmutatják nekünk, hogy honnan is ered az igazi élelmiszer és hogyan dolozzák azt fel. Lehetőségünk lesz nem csak megkóstolni a finomságokat hanem saját éléskamrát feltölteni vele.
Persze a hajón is csak azokat fogyasztjuk. Menet közben probálunk minél kevesseb kárt tenni az ökológiában. Átbeszéljük, hogy milyen módszerek vannak a környezetünk megóvására. Probáljunk energiafogyasztásunkat és üzemanyag felhasználásunkat minimalizálni.
A túra általában több napos és bentlakásos vagy csillagtúra jellegel is megszervezhető!

Ezotérika

Jing és Jang

A víz elemnek ki vagyunk téve. A szél elem meg hajt minket.
Arra sodródunk, amerre a szél visz. Nincs túraterv, nincs kitűzött cél, csak a belsőnkre halgatunk. Ezen a túrán nincs telefon, nincs zene csak a csend és az elemek zenélnek nekünk. Megpróbáljuk megtalálni a lelki békénket és élvezni a napsütést.
Könnyű, vegetáriánus ételeket fogyasztunk és nem iszunk alkoholt.
Ez a túra nem mindenki számára ajánlott, de aki ezt kipróbálja, az mindig vissza fog jönni!

Természetjáró

Főleg az érintetlen területeket vesszük célba.

A Balatonon léteznek még őserdők és olyan részek, ahol a partvonal nincsen tele strandokkal és parti büfékkel. Túristákat sem látunk nagyon arrafele.
Felfedezzük hogy milyen csodálatos a Balaton természete, megvizsgáljuk, hogy hogyan alakult a tó meder az évszásakon át és meglátogatjuk azokat a helyeket (múzeumok), ahol ezeket bemutatják.
Hozd el távcsöved, gumicsizmád és mindent ami szükséges, hogy a nádasba is bemehess.

Horgázat

Élmény pecázás a Balatonon!

Hajónkat fel tudjuk szerelni halradarral, így minden körülmény adott lesz egy horgász túrához. Minden komfortot meg tudunk teremteni, ami szükséges egy jó horgászathoz. Hajónk csendes, stabil, így ideális a nyilt vízi horgászathoz. Két horgonnyal ha lehorgonyzunk, akkor az erősebb szél se tántoríthat el bennünket.
Egyedül a horgász felszerelést kell hoznia azoknak, akik pecázni szeretnének.
A fogott halakat akár a hajón is feldolgozhatjuk, elkészíthetjük vagy előkészíthetjük konyhakészre. A hajó rendelkezik hűtő és mélyhűtővel, így a túra végéig nem kell aggódnia a tárolásról.
Bízza ránk az engedélyek intézését. Elintézünk minden papírmunkát, amire szükség lehet.

Kalandor

Fókuszban a természeti látványosságok!

Kalandokból se lesz hiány, hisz rengeteg látványosság vár ránk.
A túra során magunkra főzünk, miközben folyamatosan felfedezzük a természetet.
Azoknak ajánljuk, akik önállóan szívesen eltöltenek pár napot kempingekben, napközben pedig a hajókázásra öszpontosítunk.

Back to the roots

Hajózni mint a régi felfedezök!

Magellán, Cook, Kolumbusz! Az igazi hajós hősök azok a kalandorok voltak, akik térkép, GPS, GMDSS, EPIRB és minden más modern kütyü nélkül nekivágtak a tengereknek, óceánoknak, hogy felfedezzék az ismeretlent. Bíztak a szélben, a saját tudásukban és minden egyes újabb és újabb élmény volt.
Mi is azt tesszük, biztonsági kereteken belül. Otthon hagyjuk mobilt és GPS-t és úgy navigálunk a nap és a csillagok szerint mint az igazi hősök. Azt eszük amit magunk készítünk és póbálunk minél függetlenebb lenni a parti civilizált éllettől. Így hamar kiderül, ki az igazi túlélő bajnok!