NANA

Nana vitorláshajó gyorsmenetben a Balatonon
A NANA a flottánk ékessége. Huszonhat éve a családunk tagja, és ez idő alatt több mint 8500 tengeri mérföldet hajózott a Balatonon és a tengeren. Folyamatosan optimalizáltuk a felszerelését, és most bátran állítom, hogy a nyugati-medence egyik legjobban felszerelt túravitorlása. A hollandok által tervezett, német építésű hajót kétárbocosra tervezték, de mi jelenleg csak egyárbocosként használjuk, így sokkal több helyet biztosíthatunk a vendégeinknek.
neve:NANA
lajstrom:W-26869
típusa:e+a 1030
hossza:10.30 m
szélesége:2.99 m
merülése:1.50 m
max. engedett személyek:11 fő
BRT:6.87
motortejesítmeny:13 kW
A hajó tíz vendég számára nagyon kényelmes napi túrázásra használható. A kabinok három külön helyiségben öt fekvőhelyet biztosítanak. Amikor horgászni megyünk, a fedélzeten maximum nyolc botot engedünk egyszerre használni.
A közép-cockpitos deck rendkívül nagy védelmet ad. A hajó vitorlázata is úgy van kialakítva, hogy bármilyen időjárási viszonyok között biztosan és stabilan hajózható legyen. Ez főleg azok számára vonzó, akik még csak ismerkednek a vitorlás sporttal, vagy kicsit tartanak a víztől.
Az osztrák lajstrom alatt közlekedő NANA nagy tengeri zónára van engedélyeztetve (200 mérföld a parttól), és számtalan extrával van felszerelve, hogy mancsaftját bárhova elvigye a világban. Az utasok kényelmét a 60 literes bojler, két hideg-melegvizes zuhany (egy a fedélzeten), 280 l ivóvíz, 300 l gázolaj, 200 literes hűtőláda, 220V inverter, bluetooth HiFi, bimini és sprayhood cockpitponyvák, napozópárnák a fedélzeten, 100 m horgonylánc elektromos horgonycsörlővel, hidraulikus kormány autópilótával, legújabb Raymarine navigációs fedélzeti computer, Wifijellel megosztható halradar, fedélzeti mosó berendezés, nagy fürdőplatform extrahosszú fürdőlétrával, és a fedélzeten tárolható öt fős evezős csónakkal rendelkezik. Így akár egy hosszabb túra is élvezetesen és komfortosan hajózható.
A rendkívüli felszereltsége miatt ez a hajó csakis az általunk biztosított kapitánnyal bérelhető. Így garantáljuk, hogy vendégeink maximális biztonságban élvezhetik a hajó komfortját, akár nyugodtan fogyaszthatnak szeszesitalokat is, és nem kérünk kauciót.
A kezdőket, gyerekeket és kiképzés alatt lévő vitorlázókat egyaránt örömmel üdvözöljük a fedélzeten, ahol annyit vehetnek részt aktívan a hajóvezetésben, amennyit szeretnének, de nem kell vállalniuk semmilyen rizikót, és teljes mértékben fókuszálhatnak a fantasztikus élményre, amit a hajó nyújt.

Reméljük, hogy hamarosan Önöket is üdvözölhetjük a fedélzeten!

Hajóutakkal kapcsolatos információk és foglalás:

Ajánlatkérés

űrlap megnyítás

Megosztás: