moputő

A Moputő egy német gyártmányú, svertes vitorlás hajó, ami csupán 20 cm mélységű vizet igényel. Így nagyon kedvelt kis vitorlás hajó a Balatonon, mivel jóformán bárhova ki tud menni. A kisebb vitorlás kikötők, vagy akár a kis öblök is megközelíthetőek vele. A Happy Sailing Star típusú hajó öt főre napi kirándulásra nagy élményt nyújt. Kis kabinja akár négy felnőttnek is fekvőhelyet biztosít. A hajó rendelkezik hűtőszekrénnyel, Bluetoothos HIFI-vel, fedélzeti mosó berendezéssel, öt lóerős, újszerű farmotorral, sebesség és mélységmérővel, fürdőlétrával, bimini fedélzeti árnyékolóval, roll-reffes forstággal és autópilótával.
neve:MOPUTŐ
lajstrom:W-27416
típusa:Happy Sailing Star
hossza:5.45 m
szélesége:2.05 m
minimális merülése:0.20 m
maximális merülés:1.20 m
maximális engedett létszám:5 fő
vízkiszoritás:0.6 t
motortejesítmeny:3.68 kW
A hajót rendszámos utánfutóval adjuk bérbe, ami lehetővé teszi, hogy a bérlő azon a vízterületen használja, amin szeretné. A hajó osztrák lajstroma akár nemzeti belföldi (Duna, Tisza, Dráva) vagy tengeri part menti (3 tengeri mérföld) vízi használatát is engedélyezi. Így, amikor szeretné, saját vonóhorgos gépjárművével oda viszi, ahova legközelebbi hajós- vagy horgászélményét tervezi.
A hajó utánfutóról sólyázható, ami azt jelenti, hogy nem szükséges hosszú daru a vízre bocsájtáshoz, hanem elég egy sík partszakasz is, ami gépjárművel megközelíthető. Amennyiben a vitorlázatát használni szeretné, az ahhoz szükséges felszerelés (rigg) kb. két óra alatt felállítható két személlyel. Amennyiben csak motorozni szeretnének, úgy a vízre bocsájtás perceken belül megoldható, akár csak egy személlyel.
A hajó stabil, és a méretéhez képest nagyon biztonságos. Öt csomós sebességre képes vitorlázva vagy motorral egyaránt, és nagyon jó élmény-bázist fog nyújtani a legközelebbi tervezett vízisportos élményéhez, legyen az vitorlázás, horgászat vagy búvárkodás. De amennyiben csak az egyre zsúfoltabb Balatoni strandokat szeretné kerülni, arra is tökéletesen alkalmas.

A hajót mindenki bérelheti, aki betöltötte a 24. életévét. Amennyiben nem rendelkezik saját vonóhorgos személygépkocsival, aminek tömege nagyobb 800 kg-nál, mi szívesen elszállítjuk bárhová a hajót, és akár vízre is bocsájtjuk, és komplett hajózható állapotban átadjuk. A hajóbérléshez személyigazolványát és lakcímkártyáját lemásoljuk és kauciót kérünk.

Garantáljuk, hogy családja nagyon meghálálja, amennyiben szabadságának élményeit ezzel a hajóval is kiegészíti!

Hajóutakkal kapcsolatos információk és foglalás:

Ajánlatkérés

űrlap megnyítás

Megosztás: