Impresszum

Az

Alfa Marine

a T - Alfasystem Gazdasági és Üzleti Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság márkája
Kapcsolat
Székhely:
Cím: H – 4029 Debrecen, Eötvös utca 29.
E-mailcím: info@t-alfasystem.hu
Telefon: +36 (20) 947 3005

kihelyezett íroda:
Cím: H – 8647 Balatonmáriafürdő, Bárdos Lajos utca 4.
E-mailcím: tura@alfamarine.hu
Jogi nyilatkozat:
A www.alfamarine.hu honlap és annak teljes tartalma a T – Alfasystem Kft. tulajdonát képezi, és szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos engedélye nélkül tilos a honlap egészének vagy bármely elemének (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag) másolása, felhasználása, feldolgozása.
Adatvédelem:
A T – Alfasystem Kft. a honlap használata során tudomására jutott személyes adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezel.
Kedves Vendég!
Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra! Amikor Ön a honlapunkon keres bármilyen információt, eközben személyes adatait is átadja: azon információk, adatok, amik az Ön személyével kapcsolatba hozhatók. Ezek az információk az alábbi módokon kerülhetnek a kezelésünkbe:
  1. az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt bármilyen informatikai eszközzel: okostelefon, laptop, táblagép, számítógép, stb.
  2. Böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek informatikai rendszerünkben.
  3. Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.
Honlapunk az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történik. A honlap üzemeltetéséhez a külső adatok védelmét a cégünk informatikai rendszerétől teljesen független külső szolgáltató szerver gépeit vesszük igénybe. A T-Alfasystem Kft. a www.alfamarine.hu honlapunk látogatásával az Ön adatai, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, cégünk nem adja tovább! Abban az esetben csak, ha azokat az automatikusan képződő technikai adatokat, melyek a honlap látogatottsági statisztikájával kapcsolatosan az internetes szervert fizikailag üzemeltetőnél keletkeznek. a T-Alfasystem Kft. a Google Analytics szolgáltatás segítségével végzi. Amennyiben kérdése van, az adatvédelemmel kapcsolatos észrevételeit az alábbi elérhetőségeken teheti meg: info@t-alfasystem.hu