Romantikus hajóút

Kapcsolatuk fénypontja, melyet a nap ragyogja be!

Lehet csak egy szép naplemente, vagy a nászút. Amennyiben úgy gondolja, hogy ideje egy új élménnyel gazdagítania kapcsolatát, itt a lehetőség!
Romantikus túra esetén általában 2 főt látunk vendégül, de ha úgy gondolja, hogy családja is legyen része az élménynnek, mondjuk egy aranyesküvő alkalmából, többen is lehetünk.
A hajóvezető a túra tejes ideje alatt háttérben marad és csak akkor látható, ha valóban hajóvezetési feladatát látja el. Így biztosított a személyes és meghitt légkör!

Pezsgő, kaviár, zene, szerelem! Az örök fiatalság receptje a boldogság. Fiataloknak és azok részére,akik örök fiatalok szeretnének maradni!

Gasztró túra

Igazi ínyencnek érzi magát? Ez az Ön túrája!

Ha Ön ínyenc, és az a célja, hogy minél jobban megismerjen egy-egy életmódot, ételeket, új embereket, akkor ezt a túra formát Önnek találták ki!
Ez a túra nem aszkétáknak szól! Önnek nem kell aggódnia a hazajutás miatt, kapitányunk nem iszik és gondoskodunk a biztonságos hazajutáshoz.
A hajó egy nagyon jó eszköz erre, hogy biztonságosan eljussunk olyan kultúrális helyekre, ahol megtapasztalhatja a változatos életmódokat.

Non Stop

Nincs megállás. Cél az 1000 tengeri mérföld.

A túra során nincs konkrét útiterv. A cél, hogy minél nagyobb távolságot tegyünk meg. Ehhez folyamatosan menetben kell tartani a hajót. A csapatot emiatt 2 – 3 részre osztjuk, hogy váltásokban folyamatos felügyelet alatt legyen a hajó.
1000 tengeri mérföld. A hajóvezetési vizsga siekres letételéhez ez szükséges távolság, így aki gondolkozik hasonlóban, annak ideális lehet ez a túra.
Ezt a túrát javarészt olyan embereknek ajánljuk, akik némileg rendelkeznek hajózási tapasztalattal, vagy volt már dolguk hasonló helyzetben.
A túra általában kalandos, így nem mindig pihentető jellegű.

1Bf (0-5km/h)

Lendüljünk mozgásba. Csak szépen és nyugodtan!

Még sosem voltál hajón? Nem szereted ha hullámzik a víz és általában a buszon is rosszul vangy?
Nos, ez a Te túrád!!
Itt a lehetőség, hogy kimerészkedj és ismerkedj a nyílt vízzel. A hajónk épp, hogy csak mozgásban van. A víz felülete tükörsima.
Azoknak ajánljuk, akik még nem vettek részt hasonló élményben, de szeretnék kipróbálni a vitorlázást.

3Bf (6-19km/h)

Mindenki kedvence! A vitorlázás itt kezdődik.

Pontosan! Ennél a túránál már átérezhetjük a tipikus vitorlás élményt. Dagadnak a vitorlák, a szél húz minket.
A hajó csendesen és nyugodt tempóban halad a víz felületén.
Egy-egy dűlöngéssel megfűszerezve átélhetjük a víz hullámzását. A motort csak akkor használjuk, ha manőverezni kell a hajótestet.
Ha Ön eddig is sokat álmodozott a vitorlázással, akkor most végképp a szerelmese lesz!
Lassabb tempót szeretne? Ajánljuk a 1 Bf túránkat!

5Bf (20-39km/h)

A túra bedurvul! Ez nem gyerekjáték.

Ez a második legkeményebb túra fajta. Itt 5 Bf-nél sem hagyjuk abba. Vitorlát bontunk és mindent lekötözünk a hajó fedélzetén.
Azoknak ajánljuk, akik szeretik a durva hullámokat és a keményebb körülményeket.
Folyton repetázik a hullámvasúton is? Akkor szívesen várjuk!
Ez a túránk nem pihentető jellegű, komoly kihívást jelent mindenki számára, de így is hatalmas élményt biztosít. Lehet, hogy valaki hányni fog, de ez benne van a pakliban.
A hajó általában rossz idő esetében indul el, amikor a szélsebesség megfelelő ehhez a túrához. Ne feledkezzünk meg meleg pulóverről, vízhatlan dzsekiről és váltó ruháról.
Akik részt vesznek ezen a túránkövetelmény a biztos úszni tudás! Mentőmellényt mindenkinek kötelező viselnie. A fedélzeten csak biztonsági heveder és life-line-al lehet tartózkodni!
TUDTA?
Fa Nándor is hasonló körülmények közt Non-Stop 80 napon keresztül így szelte a vízeket! Micsoda teljesítmény!

Hajóutakkal kapcsolatos információk és foglalás: